Plasele tip plise sunt cele mai noi si mai moderne plase antiinsecte de pe piata romaneasca. Confectionate si montate de catre firma noastra plasele plise au o fiabilitate si o eficienta maxima. Aceste plase pot fi confectionate la dimensiuni mari pana la 3200mm latime si inaltimi de pana la 2400mm.

Culoarea fibrei este gri inchis.Plasele plise pot fi actionate atat pe verticala cat si pe orizontala.In componenta plasei nu exista elemente pretensionate. Acest lucru da o mai mare siguranta in exploatare, fiabilitate deosebita si usurinta in actionare.

Rama plaselor plise este confectionata din aluminiu extrudat vopsit in camp electro static si este disponibila in doua culori standard alb si maro.

Intretinere Deosebit de usoara

  • lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare
  • ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatirea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda

Observatii

  • Profilele sunt imbinate la 45 de grade cu coltare metalice si sunt ansamblate prin sertizare. Inchiderera se face pe magnet.